Η Eταιρεία Μας


Ονομάζομαι Θοδωρής Συρογιαννόπουλος και είμαι ο ιδιοκτήτης της We Properties.

Τι είναι η We Properties

Η We Properties προσφέρει υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Γνωρίζω τόσο σαν πελάτης όσο και σαν επαγγελματίας, ότι ο μεσιτικός κλάδος είναι δικαίως πολλές φορές παρεξηγημένος στη συνείδηση των ανθρώπων. Αυτό ακριβώς είναι που αλλάζει η We Properties. Όταν ψάχνεις να ενοικιάσεις, να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο, είναι μια από τις πιο σημαντικές επιλογές που κάνεις σε κάθε φάση της ζωής σου. Πρέπει ένας μεσίτης να είναι συνοδοιπόρος σε αυτή τη διαδικασία, και όχι κάποιος που θα αντιμετωπίζεις με καχυποψία. Μάθε πώς ξεκίνησαν όλα, και γιατί τελικά θα είμαστε πάντα η λύση στο πρόβλημα σου.

Η ιστορία μου

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του real estate από το 2003 και έχω αναλάβει νευραλγικές θέσεις σε αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου, όπως στον Spitogato.gr όταν πραγματοποιήθηκε η επένδυση από θεσμικό επενδυτή, όπου και διετέλεσα διευθυντής πωλήσεων για αρκετά χρόνια. Πέρα από την πολυετή επαγγελματική μου εμπειρία, τις γνώσεις και την κατανόηση των προκλήσεων που υπάρχουν σε αυτό τον κλάδο, καθοριστικό ρόλο για την ίδρυση της We Properties έπαιξε η προσωπική μου εμπειρία. Η σταθερή απογοήτευση που ένιωθα σαν πελάτης μεσιτικών σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, στην ουσία καθόρισε το επαγγελματικό μου παρόν. Υπήρχαν μεσίτες που μου έδειχναν λάθος σπίτια ή σπίτια-κράχτες (ανύπαρκτα δηλαδή), που δεν ανταποκρίνονταν στις δικές μου ανάγκες, αλλά σε λύσεις που συνέφεραν εκείνους. Η επικοινωνία μαζί τους ήταν δύσκολη έως αδύνατη, ενώ η έλλειψη οργάνωσης και η πολυπλοκότητα των διαδικασιών μου δημιουργούσε έντονο αρνητισμό και διαρκή ανασφάλεια. Πού με οδήγησαν όλα αυτά; Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις…

Η γέννηση της We Properties

Η προσωπική μου «αγανάκτηση» και η πολυετής επαγγελματική μου εμπειρία στη συνέχεια, με έκαναν να πάρω μία καθοριστική απόφαση: Να δημιουργήσω μία εταιρεία που θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που λειτουργεί ένα κτηματομεσιτικό γραφείο. Με τη We Properties θέλησα να μετατρέψω μία συνήθως χρονοβόρα, αγχωτική και πολύπλοκη διαδικασία, σε μία άμεση, απλή και ευχάριστη εμπειρία. Έτσι, η We Properties ξεκίνησε το 2019 στην Αθήνα και έκτοτε αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές κτηματομεσιτικές εταιρείες για αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις. Πώς το καταφέραμε αυτό; Λειτουργώντας ως σύμβουλοι ακινήτων, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες τόσο του αγοραστή/ενοικιαστή, όσο και του ιδιοκτήτη ενός σπιτιού, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και αποκλειστικές ευκαιρίες. Η αμεσότητα, η διαφάνεια και το αληθινό ενδιαφέρον, είναι το σήμα κατατεθέν μας και αυτό που “χαράζει” την We Properties στο μυαλό και στην καρδιά των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Η τεχνογνωσία της κτηματομεσιτικής αγοράς, οι σχέσεις εμπιστοσύνης και το πραγματικό ενδιαφέρον ενός μεσίτη, είναι το Α και το Ω για μία επιτυχημένη συνεργασία.

Οι στόχοι της We Properties

Στόχος μας είναι η WeProperties μέσα στα επόμενα χρόνια να βρίσκεται ανάμεσα στα 5 καλύτερα και μεγαλύτερα κτηματομεσιτικά γραφεία της Αθήνας:

- Σεβόμενοι το χρόνο και τους στόχους σου
- Βάζοντας σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες καθόλη τη συνεργασία μας
- Βοηθώντας σε να βρεις το ιδανικό σπίτι ή την επαγγελματική στέγη των ονείρων σου, χωρίς εμπόδια, καθυστερήσεις και άγχος.

Επικοινώνησε μαζί μας για να γνωριστούμε, και να δούμε αν και πώς η We Properties μπορεί να αλλάξει και τη δική σου ζωή.

Με εκτίμηση και πάντα φιλικά,

Θοδωρής